Over ons

Italian Retreat is opgericht vanuit de passie om mensen te begeleiden naar een leven in balans. Wij staan staan klaar om je te ondersteunen in jouw persoonlijke groei. We geloven in de kracht van retreats en de impact die ze kunnen hebben op iemands leven voor de langere termijn!

 

Anroute-coaching en Breinstudioellen hebben hun kennis, ervaring en passie voor individuele coaching, lifestyle, voeding, yoga en creativiteit samengebracht om jou een unieke ervaring te bieden. Onze missie is om zoveel mogelijk mensen te  inspireren en te laten ervaren op wat voor manier je zelf de juiste keuzes kunt maken om de connectie met je lichaam weer te voelen, vitaler te zijn en de rust en balans in je leven terug te vinden. Kortom, gezonde controle!

 

En hoe tof is het om dat te mogen doen in een fantastische omgeving onder de Italiaanse zon! Waar je de rust kunt vinden om thuis, thuis te laten en er alleen maar voor jezelf te hoeven zijn. Even niet de moeder, partner, collega, ondernemer, vriendin of dochter, maar alleen jij! 

 

Ga daarom met ons mee op zaterdag 18 mei tot en met woensdag 22 mei 2024  en laat je heerlijk onder dompelen tijdens ons heerlijke 5- daagse Italian Retreat in het prachtige Umbrië  in Italië!

 

Kies jij voor jezelf? Meld je snel aan want vol = vol!

Liefs, Anoek en Ellen

Anoek van Leeuwen, (Brain Balance) lifestylecoach en (HR) Business Partner

Ik ben meer dan 18 jaar ondernemer en gespecialiseerd in HR, recruitment en organisatieontwikkeling. Ik heb al jaren een coachende, adviserende en ondersteunende rol richting ondernemers, managers en medewerkers op allerlei gebieden. De laatste 10 jaren steeds meer gericht op werkgeluk en (preventief) ziekteverzuim. Door mijn eigen Burnout ben ik ervaringsdeskundige en heb ik me gespecialiseerd als Brain Balance coach en houd ik me voornamelijk bezig met fysieke en mentale gezondheid. Ik weet hoe een stressbrein werkt en hoe een stresslijf reageert waardoor het fijn is dat iemand je 'snapt'. Ik begrijp de mentale struggles maar al te goed!

Vanuit mijn eigen ervaring gecombineerd met  de Brain Balance studie, weet ik dat je echt een shift in je mindset kunt maken. Mijn coachingssessies zijn altijd persoonlijk en maatwerk. Ik gun iedereen de vrijheid, balans, de rust, de energie en de grip op je brein en lichaam waardoor je je blijvend zoveel gelukkiger en gezonder gaat voelen! Net als ik!

&

Ellen Leeuw, (Brain Balance) lifestylecoach en fotograaf

Ik heb een eigen coaching praktijk Breinstudio Ellen en ben mede oprichter van Italian Retreat.Ik hou ervan om mensen te helpen, graag verdiep ik mij in de gezondheid en in mogelijkheden. Zelf heb ik het geluk om over een positieve mindset te beschikken. Ikzelf vind oprechte en persoonlijke aandacht heel belangrijk. Tijdens het Italian Retreat wil ik je écht inspireren om goed voor jezelf te zorgen en daardoor beter in balans te zijn. Naast het programma is er ruimte voor individuele invulling van je vrije tijd en oog voor persoonlijke coaching, waar jij behoefte aan hebt.

Kortom: tijdens dit Italian Retreat bieden wij jou alle ingrediënten om weer helemaal tot jezelf te komen! Jij bent het waard!

Don’t dream your life,
live your dreams!